ΝΕΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ:

Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2022

Τι θα συμβεί όταν ενωθούν οι Έλληνες



ΚΙ' ΟΜΩΣ, Η ΛΥΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ...!!

Να δείτε πως θα γίνουν και που θα βρεθούν όλοι οι παγκόσμιοι εξουσιαστές ολιγάρχες και ο ψεύτικος εικονικός κόσμος (Μάτριξ) που μας έχουν επιβάλει, όταν ενωθούμε οι Έλληνες, πάμε σε ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ και πάρουμε νομικά και νόμιμα πίσω, την διαχείριση, από αυτούς, του τεράστιου κληρονομικού μας πλούτου, με τον οποίον έχουν εξαθλίωση την Ανθρωπότητα.

Η πολιτειακή πλατφόρμα έχει ιδρυθεί εδώ και 7 έτη, από Ελεύθερους Ενωμένους Ενεργούς Έλληνες με τους δημοτικούς οργανισμούς μας και τον παγκόσμιο μηχανισμό που ονομάζεται Αρτέμης Σώρρας. Οι δημοτικοί οργανισμοί διοικούνται και συντηρούνται από εμάς τους ίδιους με ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ! Όλη αυτήν την 7ετια δεχόμαστε ανηλεή πόλεμο από το καθεστώς και τα ΜΜΕ του, με ψεύδη, με συκοφαντίες, λασπολογίες λοιδορίες και χλευασμό. Κρατάμε όμως, διοτι την ΑΛΗΘΕΙΑ του ΔΙΚΑΙΟΥ δεν μπορεί να την νικήσει κανείς και διότι η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ είναι η μόνη ολοκληρωμένη και νομοτελειακή λύση !!

Εάν θες ο βίος μας να διέπεται από ΔΙΚΑΙΟ, ΛΟΓΙΚΗ, ΑΛΗΘΕΙΑ, ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ και από τις υπόλοιπες ΑΞΙΕΣ, ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝ !!

Και να το θυμάσαι πάντα, μπροστά στην ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΜΗΤΕ ΘΕΟΣ ΜΗΤΕ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ...!



ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ:

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Β3 ΝΟΤΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ
tasos13theo@gmail.com

6945110955 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Your Ad Spot

ΣΕΛΙΔΕΣ