ΝΕΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ:

Παρασκευή 25 Δεκεμβρίου 2020

Φρίκη: Καλόγριες πήγαιναν 5χρονα σε πάρτι οργίων με ιερείς

 


Ένα από τα θύματα δήλωσε πως κάποια στιγμή είχε βιαστεί ταυτόχρονα από 3 ιερείς...

Μια αποκάλυψη που προκαλεί φρίκη και ανατριχίλα ήρθε στο φως της δημοσιότητας καθώς καλόγριες πήγαιναν παιδιά σε πάρτι οργίων με ιερείς!

Το σοκαριστικό περιστατικό συνέβαινε την περίοδο από το 1963 έως το 1972, όπως κατέθεσε στο δικαστήριο του Darmstadt ένας εκ των θυμάτων, ο οποίος σήμερα είναι 63 ετών. 

Η απίστευτη φρίκη συνέβαινε στην πόλη Speyer, με τον επίσκοπο, Rudolf Motzenbaecker να φιλοξενεί τα πάρτι ακολασίας.

Όπως αναφέρουν οι Times, τα παιδιά που είχαν την ατυχία να βρίσκονται σε αυτά τα πάρτι έπεφταν θύμα ξυλοδαρμού και στη συνέχεια βιάζονταν από όσους βρίσκονταν εκεί.

Ο Motzenbaecker πέθανε το 1998, ωστόσο στο χωριό υπήρχαν ψίθυροι για την δράση του.


«Οι καλόγριες ήταν μαστροποί», είπε o μάρτυρας στο δικαστήριο. «Υπήρχε ένα δωμάτιο όπου οι καλόγριες σέρβιραν ποτά και φαγητό στους άντρες και στην άλλη γωνία τα παιδιά βιάζονταν», ανέφερε ένας εκ των μαρτύρων, όπως αναφέρουν τα αρχεία του δικαστηρίου, σύμφωνα με το γερμανικό πρακτορείο ειδήσεων KNA. «Οι μοναχές κέρδιζαν χρήματα. Οι άντρες που παρευρίσκοντανν δώριζαν γενναιόδωρα. «Μερικές φορές έτρεχα πίσω στο σπίτι με λερωμένα ρούχα, το αίμα έτρεχε στα πόδια μου», είπε. «Πριν φύγω το Σεπτέμβριο του 1972, είχα κακοποιηθεί σεξουαλικά περίπου χίλιες φορές». Το σπίτι στο Speyer έκλεισε το 2000. «Αλλά ποια είναι η χρήση των χρημάτων;» το θύμα είπε για δικαστική αποζημίωση. «Ο γάμος μου έχει διαλυθεί, τα οστά, το συκώτι και τα νεφρά μου επίσης. " Η δικαστής Andrea Herrmann του Δικαστηρίου Κοινωνικής Ευημερίας του Ντάρμσταντ στη Γερμανία απάντησε, «Για τα θύματα κακοποίησης, η ανάληψη νομικής δράσης σχετίζεται με σημαντικό ψυχολογικό άγχος».

Η δίκη συνεχίζεται ενώ η Εκκλησία της Γερμανίας καταδίκασε απερίφραστα τις πράξεις του σατανικού ιερέα.

ΠΗΓΕΣ: 

www.nypost.com 

www.newsbomb.gr

 

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Β3 ΝΟΤΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ
tasos13theo@gmail.com
6945110955

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Your Ad Spot

ΣΕΛΙΔΕΣ