ΝΕΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ:

Δευτέρα 4 Ιουλίου 2022

Όταν αποδείχτηκαν τα 600 δις του Αρτέμη Σωρρρα - η αληθινή ιστορία!


Εννέα 9 ΕΤΗ πέρασαν όταν στις 28/6 το 2013 το Η' μονομελές πλημμελειοδικείο Αθηνών αποφάνθηκε ότι αποδείχτηκαν τα 600 δις $ του Αρτέμη Σωρρρα και ότι τα έχει καταθέσει πια στο όνομα των Ελλήνων (όχι της Ελλάδος). Την ημέρα αυτή, όσοι μπορούν ν'ακουσουν με τα ώτα του Νου, άκουσαν ένα εκκωφαντικό τρίξιμο από το ράγισμα που προκλήθει στο Μάτριξ και επίσης άκουσαν πως ξεροκατάπιαν οι παγκόσμιοι εξουσιαστές μας ( Δόγματα, στοές αδελφότητες, τάγματα, τραπεζίτες και οι υπάλληλοι αυτών πολιτικοί και δημοσιογράφοι). Λίγοι αντελήφθησαν ότι με την κίνηση του αυτή ο κ. Αρτεμης Σωρρας απέτρεψε την "άτακτη ή ελεγχόμενη χρεοκοπία", που μας φοβέριζαν οι πολιτικοί και οι δημοσιογράφοι το 2012, διότι δημιουργήθηκε λογιστικό υπόλοιπο.... Από την επομένη κιόλας εξαπέλυσαν τα υπαλληλίκια τους, τους δημοσιογράφους και τα hoaxes, δια την αναπόδεικτη διάψευση αυτής της απόφασης, με λοιδορίες, χλευασμούς, ψεύδη και γενικώς παραπληροφόρηση δια να μην, όχι μόνο ο Έλλην να πλησιάσει δια να την δει, αλλά και να την αποστραφεί κιόλας !!

Όμως από τον προϋπολογισμό του 2016 και εντεύθεν τα 600 δις $, τα βάζουν μέσα, 1ον διότι είναι περιουσιακό στοιχείο δικό μας, όλων των Ελλήνων και 2ον διότι είναι ομόλογα του Αμερικανικού δημοσίου ΑΑΑ !!! Όταν όμως ρωτάμε το πολιτικό προσωπικό της χώρας, τι είναι αυτά τα 600 δις, ΑΥΤΟΙ ΣΦΥΡΙΖΟΥΝ ΑΔΙΑΦΟΡΑ !!

Μόνο θεσμός μπορεί να κάνει χρήση αυτών, αλλά τους θεσμούς τους κατέχουν, μέχρι στιγμής, ανθέλληνες και απάνθρωποι. Δι'αυτο λοιπόν Έλληνες Ελεύθεροι Ενεργοί πολίτες, με την αρωγή του Αρτέμη Σωρρρα ίδρυσαν την ♓ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ♓ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ δια να ενωθούμε οι Έλληνες και να πάρουμε την διαχείριση της χώρας μας και της κληρονομιάς μας !! ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΥΠΑΡΧΕΙ, Η ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΥΠΑΡΧΕΙ, Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΑΞΙΩΝ ΚΑΙ ΑΡΧΩΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ όπως και το ΓΝΩΣΙΑΚΟ δια την ύπαρξη μας !! Τα πάντα όλα είναι κατατεθημενα στον Άρειο Πάγο (και όχι μόνο) και εγκεκριμένα από αυτόν. Αυτό που μένει, είναι οι πολίτες να πάψουν να εμπιστεύονται τους βιαστές μας, δηλαδή τους πολιτικούς και τους δημοσιοκάφρους και να ενεργοποιηθούν στον πολιτικό τους φορέα !!
Να θυμάστε " το τζίνι έχει βγει από το μπουκάλι".....
ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Your Ad Spot

ΣΕΛΙΔΕΣ