ΝΕΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ:

Τρίτη 11 Απριλίου 2023

ΟΥΔΕΝ ΚΡΥΠΤΟΝ ΥΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ

 


Αυτή είναι η ΕΠΙΣΗΜΗ ΛΙΣΤΑ των εταιρειών που έχουν πρόσβαση στους καταπιστευματικούς (κληρονομικούς) λογαριασμούς, δια μέσου του τραπεζικού συστήματος λογαριασμών DTCC.





Έτσι αυτές οι εταιρείες όπως η 3Ε coka cola, ο ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ, και άλλα μπουμπούκια, ΔΑΝΕΙΖΟΝΤΑΙ ΑΤΟΚΑ και ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΑ και το αποσιωπούν και στο αποκρύπτουν, για να μην μάθεις ποτέ την ύπαρξη των ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ στους οποίους είσαι, κληρονομικά, ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ εξ' αδιαίρετου με τους υπόλοιπους Έλληνες !!!!

Και εσύ τρέχεις να τα βγάλεις πέρα από την τοκογλυφία και υπερφορόγηση...

Όλες αυτές οι εταιρείες έχουν γνώση για την ύπαρξη αυτών των κληρονομικών λογαριασμών, όπως έχουν γνώση η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, Η ΒΟΥΛΗ, ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙΑ, που όλη τους η ύπαρξη υφίσταται δια να μην ενωθούν οι κληρονόμοι, δηλαδή εμείς !!

ΜΗΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΕΣΑΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΟΙΡΟΛΑΤΡΕΙΣ, ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΟΥ, διότι πλέον υπάρχει ο ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ δηλαδή των ΚΛΗΡΟΝΟΜΩΝ, δια να μας δώσει την δυνατότητα, ΠΟΛΙΤΙΚΑ, ΝΟΜΙΚΑ και ΝΟΜΙΜΑ, να ΕΝΩΘΟΥΜΕ, να πάρουμε την ΔΙΟΙΚΗΣΗ της ΕΛΛΑΣ μας και την ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ και ΥΛΙΚΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΜΑΣ ΜΕ ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΩΝ 12 ΑΞΙΩΝ ΚΑΙ 18 ΑΡΧΩΝ !!!!
ΕΝΩΣΟΥ ΜΕ Τ'ΑΔΕΛΦΙΑ ΣΟΥ !!!!!
"ΟΥΔΕΝ ΚΡΥΠΤΟΝ ΥΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ".....

Σύνταξη: Αναστάσιος Θεοχάρης




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Your Ad Spot

ΣΕΛΙΔΕΣ